söndag 24 april 2011

Så var påskafton till ända. Firade den tillsammans med goda vänner och en mycket god middag.
Tänk er att sitta på en bakgården mitt i stan när solen går ner och fåglara kvittrar med ett glas kylt italienskt "bubbel" i handen. Ingen dålig inledning på en god måltid bestående av lammstek med tillbehör och ett gott rödvin.
Jag är ingen älskare av lammkött, jag tycker helt enkelt inte om lammkött. OM det inte är tillagat av vår gode vän Anders Larsson. Jag vet inte hur han bär sig åt, men något knep har han för det smakar inte det minsta ulligt. Han & Anne har bjudit oss på lamm vid flera tillfällen och det är samma varje gång, jättegott. Jag gjorde ett tappert försök att tillaga det hemma, men icke det smakade ull. Lika bra att jag inser att det är förbehållet Fam. Larsson att servera mig lamm.

1 kommentar:

  1. Vi tackar för förtroendet! Det är alltid lika trevligt att ha er som gäster :) Anne och Anders

    SvaraRadera