Nu är det tisdag och helgens studentfiraden är avslutade. Efter tre dagars matlagning stod följande på den Boströmska buffén.
Honungsmarinerad fläskytterfilé med örtsås smaksatt med daddelsirap& senap
Färsjärpar kryddade med grönpeppar och lagrad ost serverad med BBQ sås
Laxpaté serverad med lime och honungssås
Potatispaté
Lagersallad
Cheesecake med soltorkade tomater & fetaost
Parmesanbröd
Ostmuffins
Pastasallad.
Kaffe med citronkokoskaka
I glasen serverades öl, rosévin, vatten och päronsoda.
Trots regn och rusk blev det en trevlig studentdag fylld av glädje och värme för vår Fia.
Jag hoppas och tror att ingen gick hungrig från vår mottagning. Det blev faktiskt lite över, så på lördagen hade vi buffétaberas med våra goda vänner i Fam Larsson som oxå firade student för sin dotter/Maud
Det lät jättegott:-) Vi var också på studentfest med god mat i fredags,brorsans son tog studenten här i Tibro:-)
SvaraRadera